Verkoopsvoorwaarden

Laatste aanpassing: 31/10/2022


Hieronder vind je de verkoopsvoorwaarden die van toepassing zijn voor elke koper van een "Wandelknooppunt Zoektochten cadeaubon", hierna "cadeaubon" of "cadeaubonnen" genoemd.

  1. De verkoper van de cadeaubon is NodeMapp BV (bedrijf achter de organisatie, adres: A. Van Looplein 19, B-2235 Westmeerbeek, KBO-nummer 0834.906.219).
  2. Een cadeaubon kan online aangekocht worden met de voorziene betaalmethodes op zoektochten.wandelknooppunt.be. Na betaling ontvangt de koper automatisch een e-mail met de nodige instructies om de aangekochte cadeaubon(nen) te valideren en te gebruiken.
  3. Alle cadeaubonnen zijn digitale producten. De digitale producten worden na betaling door de koper bezorgd op het e-mailadres dat de koper doorgeeft tijdens het aankoopproces.
  4. Cadeaubonnen zijn digitale producten die onmiddellijk na aankoop kunnen geconsumeerd worden door de koper of de ontvanger van de cadeaubonnen. Het consumeren van een cadeaubon vindt plaats wanneer de gebruiker (of een ontvanger van) de aangekochte cadeaubon(nen) valideert met de instructies op de aangekochte cadeaubon. Van zodra de aangekochte cadeaubon gevalideerd is, is er geen herroepingsrecht meer van toepassing. Wanneer de koper (of de ontvanger) zijn aangekochte cadeaubon(nen) nog niet valideerde, kan de koper om terugbetaling vragen binnen de 14 kalenderdagen nadat de aankoop heeft plaatsgevonden. Een terugbetaling kan aangevraagd woorden door de koper door een e-mail te sturen naar zoektochten@wandelknooppunt.be. In deze e-mail moet minstens het ordernummer waarvoor terugbetaling wordt aangevraagd vermeld worden.
  5. Wanneer de koper een cadeaubon koopt, heeft de koper (of de ontvanger van de cadeaubon) tot de einddatum van de Wandelknooppunt Zoektochten editie die op de cadeaubon vermeld staat tijd om de cadeaubon te valideren op zoektochten.wandelknooppunt.be. Een cadeaubon is niet overdraagbaar naar een volgende editie van de Wandelknooppunt Zoektochten.
  6. De prijzen van de cadeaubonnen zoals weergegeven op zoektochten.wandelknooppunt.be zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten (als die van toepassing zijn op het betreffende artikel). De prijzen waaraan de cadeaubonnen worden aangeboden, kunnen steeds wijzigen.
  7. Cadeaubonnen worden na aankoop onmiddellijk beschikbaar gemaakt via het opgegeven e-mailadres van de koper.
  8. De klant kan zijn bestelling betalen via Mollie, de online betaalprovider waar zoektochten.wandelknooppunt.be gebruik van maakt.