Te winnen prijzen

Naast het plezier en de gezellige wandelingen die je beleeft aan onze zoektochten maak je ook nog kans op onderstaande prijzen. We geven in totaal 40 prijzen weg.

4X Vlaanderen Vakantiecheque t.w.v. € 50

De drie eindwinnaars van de editie van 2020 ontvangen elk een Vlaanderen Vakantiecheque van € 50. Daarnaast verloten we nog 1 cheque onder alle deelnemers die na afloop van de 5 zoektochten voor elke zoektocht minstens 10 van de 12 foto's gevonden hebben.

Met de Vakantiecheque kan je een verblijf met € 50 korting boeken bij één van de 900 gastvrije logies die je vindt op logereninvlaanderenvakantieland.be.

7X Coolblue cadeaubon t.w.v. € 25

Wanneer je op één van de vijf zoektochten een eerste plaats behaalt, ontvang je een Coolblue cadeaubon van 25 euro. Daarnaast verloten we 2 van deze cadeaubonnen onder alle deelnemers die na afloop van alle zoektochten voor elke zoektocht minstens 8 van de 12 foto's vinden.

Met deze waardebon kan je iets kopen op Coolblue.

8X Boekenbon t.w.v. € 20

Wanneer je op een bepaalde zoektocht een tweede plaats behaalt, ontvang je een Standaard Boekhandel boekenbon van € 20. Daarnaast verloten we na afloop van de 5 zoektochten nog eens 3 van deze boekenbonnen onder alle deelnemers die voor elke zoektocht minstens 6 van de 12 foto's hebben gevonden.

Met deze boekenbon kan je iets aankopen bij Standaard Boekhandel.

10X Eurotuin cadeaubon t.w.v. € 15

Wanneer je op één van de vijf zoektochten een derde plaats behaalt, ontvang je een Eurotuin cadeaubon van 15 euro. Daarnaast verloten we 5 van deze cadeaubonnen onder alle deelnemers die na afloop van alle zoektochten voor elke zoektocht minstens 7 van de 12 foto's vinden.

Met deze bon kan je iets kopen op eurotuin.be.

11X Ticket Wandelknooppunt Zoektochten t.w.v. € 15

Na afloop van de 5 zoektochten verloten we 11 gratis tickets voor de Wandelknooppunt Zoektochten editie van 2021. We verloten deze tickets onder alle deelnemers die voor elke zoektocht minstens 4 foto's gevonden hebben.