Te winnen prijzen

Naast het plezier en de gezellige wandelingen die je beleeft aan onze zoektochten maak je ook nog kans op onderstaande prijzen. We geven in totaal 40 prijzen weg.

1X A.S.Adventure cadeaubon t.w.v. € 150

Wanneer jij de eindwinnaar wordt van de editie van 2023, ontvang je een A.S.Adventure waardebon van 150 euro. Je moet dan alle foto's van de 5 zoektochten vinden en gemiddeld het beste antwoord op de schiftingsvragen gegeven hebben.

Met deze waardebon kan je iets kopen op asadventure.com.

3X Vlaanderen Vakantiecheque t.w.v. € 50

De tweede, derde en vierde in het eindklassement van de editie van 2023 ontvangen elk een Vlaanderen Vakantiecheque van € 50.

Met de Vakantiecheque kan je een verblijf met € 50 korting boeken bij één van de 900 gastvrije logies die je vindt op logereninvlaanderenvakantieland.be.

7X Coolblue cadeaubon t.w.v. € 25

Wanneer je op één van de vijf zoektochten een eerste plaats behaalt, ontvang je een Coolblue cadeaubon van 25 euro. Daarnaast ontvangen de 2 deelnemers die voor elke zoektocht minstens 8 op 12 scoren én het beste scoren op de schiftingsvragen ook een Coolblue waardebon van 25 euro.

Met deze waardebon kan je iets kopen op Coolblue.

8X Boekenbon t.w.v. € 20

Wanneer je op een bepaalde zoektocht een tweede plaats behaalt, ontvang je een Standaard Boekhandel boekenbon van € 20. De 3 deelnemers die na afloop van de 5 zoektochten voor elke zoektocht minstens 7 op 12 hebben gescoord en het beste antwoord gaven op de schiftingsvragen, ontvangen eveneens een Standaard Boekhandel waardebon van 20 euro.

Met deze boekenbon kan je iets aankopen bij Standaard Boekhandel.

10X Eurotuin cadeaubon t.w.v. € 15

Wanneer je op één van de vijf zoektochten een derde plaats behaalt, ontvang je een Eurotuin cadeaubon van 15 euro. De 5 deelnemers die minstens 6 op 12 behalen voor elke zoektocht én het beste antwoord geven op de schiftingsvragen winnen ook een Eurotuin cadeaubon van 15 euro.

Met deze bon kan je iets kopen op eurotuin.be.

11X Ticket Wandelknooppunt Zoektochten t.w.v. € 15

Na afloop van de 5 zoektochten verloten we 11 gratis tickets voor de Wandelknooppunt Zoektochten editie van 2023. We verloten deze tickets onder alle deelnemers die voor elke zoektocht minstens 4 foto's gevonden hebben.